Diensten

Diensten

Diensten

Onze diensten

Van duurzame bedrijfskleding tot het opzetten van jouw eigen merk. Wij kunnen het allemaal voor je regelen. Als official dealer van Stanley & Stella bieden wij een breed assortiment aan duurzame kleding en andere items. Met meer dan tien jaar ervaring in de kledingbranche kijken we samen met je naar de eindeloze mogelijkheden die we je kunnen bieden. Lees hier alles over onze diensten.

diensten, bedrijfskleding

Bedrijfskleding
Ben je op zoek naar duurzame bedrijfskleding? Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van toffe bedrijfskleding voor jouw bedrijf. Van T-shirt of sweater tot polo. Wij kunnen het allemaal voor je regelen.

Crewkleding
Samen met jou ontwikkelen we de tofste crewkleding voor jouw evenement. Dit doen we onder andere ook voor Paaspop Festival, SMÈRRIG Zomerweekend, Spoorpark LIVE en vele andere concepten.

diensten, crewkleding
diensten, merchandise
Merchandise
Wij ontwikkelen samen met jou je eigen merchandise lijn. Dit doen we onder andere ook voor Sluipschutters, Zanger Kafke, Willem II en zijn we official merchandise partner voor Paaspop festival, WiSH Outdoor en meer.

Eigen merk opzetten
Heb je de droom om een eigen merk op te zetten en ben je op zoek naar duurzaam textiel? Wij ontzorgen je graag bij alles op het gebied van kleding. Van blanco textiel tot hoogwaardige prints of labels. Wij kijken graag met je mee.

diensten, eigen merk opzetten
diensten, samplepakket aanvragen

Samplepakket aanvragen
Ben je op zoek naar een van de bovenstaande diensten en wil je graag alvast een samplepakket opvragen? Vraag een samplepakket aan voor T-shirts uniseks of Sweater uniseks. Zo kan jij de items passen en kijken hoe de stof aanvoelt.