Duurzaamheid

Koopjeshirt kiest voor 100% duurzaam textiel

koopjeshirt.nl, koopjeshirt, koop je shirt, duurzaamheid, duurzaam textiel

We nemen maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en voelen ons sinds dag één verantwoordelijk om, zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. We spreken onze ambitie uit om het vandaag weer beter te doen dan gisteren. Vanaf nu wordt alles geproduceerd met duurzaam textiel.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt op ieder gebied een belangrijke rol. Daarnaast is het onlosmakelijk verbonden bij alles wat we met Koop je shirt en Cheaque doen. Denk hierbij aan bewuste keuzes in het bijvoorbeeld gebruik van materialen, in het nemen van beslissingen en in samenwerkingen met andere partijen.

Daarnaast zijn wij met Koop je shirt betrokken bij iedere stap in onze toeleveringsketen. We bouwen lange termijn relaties op met partners en leveranciers en kennen een innovatieve bedrijfscultuur. Dit stimuleert ons op ieder moment van de dag om écht het verschil te maken.

Duurzaam textiel

Met trots kunnen we vertellen dat vanaf nu al onze T-shirts en sweaters geproduceerd worden met 100% biokatoen en gerecyclede materialen. Elk certificaat in deze producten toont aan dat we toewerken naar meer respect en bewustzijn voor onze planeet en gezonde milieupraktijken.

Dé toverformule voor duurzaamheid? We weten dat deze (nog) niet bestaat. Maar we zetten ons graag in voor nieuwe, innovatieve werkmethodes die een positieve impact hebben op mens, dier en planeet. Met Koop je shirt houden we ons continu bezig met nieuwe ideeën om hét verschil te maken. Om het vandaag beter te doen dan gisteren.