Merchandise, Nieuws

Koopjeshirt officieel merchandise partner van PAASPOP

Paaspop Festival - Merchandise partner

Met trots kunnen wij melden dat we dit jaar officieel merchandise partner zijn van PAASPOP festival. Deze officiële merchandise is verkrijgbaar op het festival in de PAASPOP-up store, de merchandise tent die wij hosten in samenwerking met de creativiteit van Cheaque en CHQ Group

PAASPOP-up store

Tijdens het meerdaagse festival PAASPOP hosten wij drie dagen lang de merchandise tent op het festivalterrein. Naast dat hier de officiële festival merchandise van PAASPOP en verschillende artiesten verkrijgbaar is, zorgen wij voor live-entertainment. Dit alles organiseren we samen met Cheaque, CHQ Group en het team van PAASPOP.

Extra items

Naast dat we mega trotse partner zijn, hebben we in samenwerking met Cheaque ook een paar unieke items ontworpen voor het festival. Items zoals “PAAS mij ’n biertje” en “Ik zie er op m’n PAASbest uit” zijn verkrijgbaar op het terrein, maar ook in de webshop van Cheaque.com.

Duurzaam textiel

PAASPOP kiest voor ons duurzaam textiel. Onze items worden geproduceerd met 100% biokatoen en gerecyclede materialen. Meer weten over de duurzaamheid van onze items? Lees hier meer over ons duurzaam textiel.

Samenwerken

Ben je op zoek naar crewkleding voor tijdens jouw evenement of festival, duurzame bedrijfskleding, een unieke merchandise lijn of sta je op het punt om een merk op te zetten? Neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met je door en ontwerpen unieke, duurzame items voor je. Benieuwd naar onze ons werk? Bekijk hier onze succesverhalen.